Információk

Információ

résztvevőknek

Jelentkezési határidő: 2017. április 10. A kórházak szakmai érdekvédelmi szervezeteként évek óta nagy érdeklődéssel szervezzük háromnapos kongresszusunkat. Az egészségügyi ágazat egyik legfontosabb eseményeként tartják számon, melyet a magas szakmai színvonalat és színes palettát felvonultató előadásokkal, a beszállító cégek újdonságait bemutató egészségügyi kiállítással, a vendégek kényelmét, kikapcsolódását, elégedettségét és biztonságát szolgáló szervezéssel érdemeltük ki. Rendezvényünk fontos találkozóhelyként szolgál a kórházi és az egészségügyi vezetőknek, döntéshozó és irányító szervek, valamint a beszállító cégek vezetőinek. XXIX. Kongresszusunkon ismét az egészségügy kiemelt jelentőségű témáival foglalkozunk, szakmai programunkban tartalmas és színes előadásokkal készülünk. Rendezvényünkkel kapcsolatos részletekről (szállás, étkezés, regisztráció, stb.) bővebben itt tájékozódhat.
A kórházak szakmai érdekvédelmi szervezeteként évek óta nagy érdeklődéssel szervezzük háromnapos kongresszusunkat. Az egészségügyi ágazat egyik legfontosabb eseményeként tartják számon, melyet a magas szakmai színvonalat és színes palettát felvonultató előadásokkal, a beszállító cégek újdonságait bemutató egészségügyi kiállítással, a vendégek kényelmét, kikapcsolódását, elégedettségét és biztonságát szolgáló szervezéssel érdemeltük ki. Rendezvényünk fontos találkozóhelyeként szolgál a kórházi és az egészségügyi vezetőknek, döntéshozó és irányító szervek, valamint a beszállító cégek vezetőinek. XXVIII. Kongresszusunk kiemelt jelentőségét a tisztújító közgyűlés adja, de – mint minden évben – továbbra is várjuk a friss információkat ágazatunk vezető- itől az egészségügyet érintő várható változások- ról, teendőkről és problémáink megoldásairól. Rendezvényünkkel kapcsolatos részletekről (szállás, étkezés, regisztráció, stb.)

Információ

CÉGEK RÉSZÉRE

Jelentkezési határidő: 2017. március 17. Kiállítóink számára az Azúr lobby, a Catalónia terem, ill. a Prémium Marbella termei mellett a Korinthos Étterem teraszára fém- és üvegszerkezetes sátorban biztosítunk standhelyeket. A sátorba az étterem bejáratánál a lobbyból lesz közvetlen átjárás. Az eltérő területen lévő standhelyek miatt kategorizált kiállítói árakat alakítottunk ki. Mivel a lobby területe kiemelten kedvelt a résztvevők körében, ezért az ott kialakított standhelyek árai is magasabb. A szakmai programok bővülése pedig szükségessé teszi a Prémium Ibiza termeinek előadások megtartására szolgáló használatát. Ezáltal kiállítóink számára is kedvezőbbé válnak a Prémium standhelyek, hiszen a szakmai programok miatt nagyobb látogatói létszámra lehet számítani. Mindkét estére tervezett társasági programot úgy szervezzük, hogy vendégeink minél több időt tudjanak a kiállítók között tölteni: április 26-án a lobbyban, a sátorban és a Prémium Ibiza termeiben alakítunk ki a western korszaknak megfelelő íz-, hang-, játék élményt nyújtó programelemeket; április 27-én este pedig a kiállítók között már a vacsorát megelőző időben koktélparty indul, mely a vacsorát követően is folytatódik.
Jelentkezési határidő: 2017 Január 29.
2017. évi kongresszusunk kiemelt jelentőséggel bír szervezetünk életében, hiszen tisztújító közgyűlésre készülünk. Az utóbbi évekhez képest fontos változás történt az időpontban: Április helyett március 2-4. között kerül megrendezésre, melynek egy jogszabályi változásból eredő kötelezettségünk az oka. Kiállítóink számára továbbra is az Azúr lobby, a Catalónia terem, ill. a Prémium Marbella termeiben biztosítunk standhelyeket. Az Azúr lobbyban történt átalakítás miatt az eddigi lobbybár helyén is kiállítói területet alakítunk ki. Fontos kiemelni, hogy a szakmai programok bővülése miatt a Prémium Ibiza termeiben előadásokat tartunk, a Prémium standhelyeket választó kiállítóink is nagyobb és folyamatos látogatottságra számíthatnak.