Társasági programok

JELENTKEZÉS   |   REGISZTRÁCIÓ   |   A KONGRESSZUS DÍJAI   |   SZÁLLÁS   |   ÉTKEZÉS / BÜFÉEBÉD   |   TÁRSASÁGI PROGRAMOK

 

PARKOLÁS ÉS TRANSZFER   |   SZÁMLÁZÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK   |   LEMONDÁS ÉS MÓDOSÍTÁS

 

 

Esti társasági programjainkkal igyekszünk a napi szakmai tanácskozásokon kimerült szellemi kapacitást feltölteni, ínycsiklandozó gasztro kínálattal, kellemes zenei élményekkel biztosítani a kikapcsolódást, a napközben kialakult baráti beszélgetések folytatását, elmélyülését lehetővé tenni.

 

Április 24-án este 19.00 órától a Gárdonyi Géza Színházban a Recyrquel Társulat Trükkök című exkluzív válogatás műsorát tekinthetjük meg. 20.00 órától vacsora a Hotel Eger & Park**** éttermeiben, majd ki-ki kedve szerint választhat a könnyű beszélgetés és a zenés-táncos mulatság között.

 

Április 25-én este 20.00 órától vacsorával várjuk vendégeinket a Hotel Eger & Park**** éttermeibe, majd a kiállítóké lesz a főszerep, hiszen hajnalig nyitva tartási lehetőséget biztosítunk számukra, így a napközben megkezdett üzleti/baráti beszélgetéseket, tervezéseket lehet folytatni.

 

Április 26-án este 19.00 órától a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok ad helyet ünnepélyes gálavacsoránknak. Az estét az „ExperiDance Production táncosai bemutatják Román Sándor koreográfiáját Exclusive Montage, látvány és táncszínház 60 percben" műsorral kezdjük, majd az ízletes vacsora elfogyasztása után a Bakelit együttes hívja a táncparkettre vendégeinket.

 

Mindhárom társasági programunk tartalmazza a vacsorát, a műsort, a korlátozott italfogyasztást (idő- és italkínálat korlátozás!) és a transzfert a szállodák és a program helyszíne között. Azoknak a vendégeinknek, akik az esti társasági programokon nem kívánnak részt venni, lehetőségük van a szállodájukban büfévacsora elfogyasztására, melyet a jelentkezési lapon kérünk megjelölni.