Hotel Korona**** Eger

3300 Eger, Tündérpart utca 5.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén zöld övezetben található családias wellness, konferencia és borszálloda. A szálloda távolsága a konferencia helyszínétől 10 perc kényelmes sétára található a gyönyörű sétálóutcán keresztül.

 

Szobák

Zöld, környezetbarát szálloda, légkondicionált szobákkal várja vendégeit, vintage, classic és superior, szobákban, családi apartmanokban, luxus lakosztályokban.

Szálloda két épület együttesből áll, melyet fedett folyosó köt össze a kényelmesebb átjárhatóság érdekében.

 

Étterem

A szálloda éttermeiben színvonalas kiszolgálással, minőségi ételekkel és italokkal várják vendégeiket. A MAGYAR KIRÁLYOK termében- az étkezések alkalmával egy kis történelem órán is részt vehetnek Vendégeik. Éttermek terasszal, belsőkerttel rendelkeznek. Látvány konyhával, a magyar ízek remekeivel, hangulatos vacsora estek otthonai. 

Wellness – fitness részleg

Élmény és úszó medence, jakuzzi, szauna sziget, sókamra, gőzfürdő tepidárium, kneipp taposó, római kút, dézsa zuhany, trópusi zuhany, napozó, pihenő rész, szolárium, test és kozmetikai kezelések, teabár, gyógy-, és sport masszázsok, kozmetikai kezelés garantálják a vendégek számára a felüdülést.

 

Parkolás

Gépjárművüket a biztonságosan őrzött, kamerával megfigyelt külső és belső parkolóban elhelyezhetik, külön díjfizetés ellenében.

 

Szolgáltatások

A szálloda két kuriózuma a két múzeum. Az egyik a 220 éves István Borpince és Nemzeti Bormúzeum, valamint az Beatles Múzeum. A Bormúzeumot a szálló vendégek térítésmentesen látogathatják, továbbá egy pohár borra vendégül látják.