Hotel Szent István***

3300 Eger, Legányi út 12.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

A Hotel Szent István***, Egerben a Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye által világhírűvé vált egri vár fölött, a belvárostól és a rendezvény helyszínétől gyalog 15 percre, egy 6000 m2-es parkosított zöld területen fekszik. A hotel ideális kikapcsolódást nyújt, hisz a szálloda a város szélén egy parkosított területen fekszik, ahol nem a közúti járművek gomolygó füstjével találkozik az ember, hanem nappal a madarak csicsergését hallhatja, éjszaka pedig a csillagokat vizsgálhatja.

 

Szobák

A szálloda komplexum 5 különálló épületből áll, amelyeket egy alagútrendszer köt össze a föld alatt. Barátságos hangulatú, fenyőbútorokkal berendezett 52 nemdohányzó szoba található ezekben az épületekben. A szobák mindegyikében található: légkondicionáló, mini hűtő, színes televízió, telefon, vezeték nélküli internet (wifi), zuhanyzó, vagy kád.

 

Kert

A 6000 m2 es területen 5 épület található, amelyet a kert körülölel, ahol helyet kapott egy hangulatos kápolna, amelyet egy kis halastó felett átívelő fahídon keresztül közelíthetnek meg.

 

Étterem

A Hotel Szent István*** étterme az ínyencek találkozóhelye, ahol megtalálhatóak a hazai és a nemzetközi konyha specialitásai.

 

Wellness

A wellness részleg kialakításakor próbáltak arra törekedni, hogy a Vendég az egész napos pörgés, az intenzív szellemi erőfeszítés után egy jól megérdemelt, mély ellazulást kapjon, mely mind a testnek, mind a léleknek felfrissülést jelent, és segít, hogy újult erővel térhessen vissza a hétköznapokba.

A teljes ellazulást úszómedence, élmény- és masszázsmedence, gyermekmedence, ülő és pihenőmedence, pezsgőfürdő, finn szauna, tradicionális gőzfürdő, sóterápiás bioszauna, aromakabin, az országban egyedülálló oxigénnel dúsított sóbarlang, dézsazuhany, kültéri medence (időszakos), masszázs biztosítja.

 

Szolgáltatások

 A fő épületben helyet kapott egy hangulatos pub, ahol csocsó, biliárdasztal, darts biztosítja a jó hangulatot.