Imola Hotel Platán****superior

3300 Eger, Csákány utca 7.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

A legendás egri vár szomszédságában, exkluzív környezetben épült Magyarország első felnőttbarát szállodája, az Imola Hotel Platán**** superior. A szálloda elhelyezkedése egyedülálló, közvetlen kapcsolatban van a híres városi termálfürdővel és a néhány éve restaurált egyedi stílust és hangulatot hordozó török fürdővel. A hotel a vendégek részére térítésmentes átjárást biztosít a termálfürdőbe. A rendezvény helyszínétől az Imola Hotel Platán**** superior szálloda 950 méterre található, gyalog kb. 10 perc.

 

Szoba

A 29 Prémium szoba, 3 Junior és 19 De Luxe lakosztály áll a vendégek rendelkezésére, a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti oldalon az Eged-hegyre illetve a nyugati oldalon az Egri Termál Fürdő több száz éves platánfáival övezett területére. 

Wellness

A széles körű wellness és beauty szolgáltatások vehetők igénybe. 
A szállodában három beltéri gyógyvizes medence, továbbá jakuzzi és kültéri kénes vizű ülőmedence került kialakításra. Az exkluzív szauna világon belül bio szauna, finn szauna, egy alpesi széna szauna, továbbá gőzkabin, Kneipp taposó medence szolgálja a zavartalan kikapcsolódást. Mindezek mellett só szoba és solar beach teszi még színesebbé a wellness élményt. A regenerálódást és pihenést különleges és egyedi masszázsok, szauna szeánszok teszik még teljesebbé.

Étterem

Az Imola Hotel Platánban a vendégközpontúság mellett kulcsfontosságú szerepet kap a gasztronómia és a borkultúra. A szálloda a kulináris élvezetek érdekében a főzés legmodernebb technológiáit alkalmazza a fogások elkészítése során. Gourmet vacsorával, a hagyományokon alapuló, megújuló magyar konyha remekeivel, illetve a nemzetközi konyha specialitásaival várja a Vendégeket. Az ételkülönlegességeket a felszolgált legízletesebb egri borok koronázzák meg, teszik felejthetetlenné.