Imola Udvarház Dessert Hotel

3300 Eger,Tinódi Sebestyén tér 4.

GALÉRIA

Elhelyezkedés

Az Imola Udvarház Dessert Hotel gasztro élményekkel és édes álmokkal várja Vendégeiket az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében. A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri Várra. Szállodától pár perc sétára található a híres Török Fürdő és az egri Termál- és Élményfürdő. A rendezvény helyszíne a Hotel Eger & Park kb. 900 m, gyalog 15 perces kényelmes sétával megközelíthető.

 

Szobák

A Hotel édes, otthonos hangulatú, mindösszesen tizenöt különböző stílusban berendezett, szobával és apartmannal rendelkezik. Rendelkezik főként üzleti utazók számára ideális egyágyas szobákkal, párok számára franciaágyas szobákkal és családok vagy baráti társaságok számára közkedvelt, több légteres apartmanokkal, melyek tágas méretbeli adottságaikkal és a teljes mértékben felszerelt konyhával szolgálnak tökéletes ideiglenes otthonként Vendégeik számára.

 

Étterem

Macok Bisztró könnyed és fiatalos lendületű hely az egri Vár tövében, ahol kulináris élményt kínálnak igényes bisztró stílusban, helyi borászok bemutatásával. Ételeik a legnagyobb odafigyeléssel és gondoskodással készülnek és kerülnek Vendégeik elé. Szeretik a hagyományos, régi ízeket felidézni, de megjelenésben kicsit újragondolva. Az alapanyagok kiválasztásánál megkeresték a környék legjobb kistermelőit, akik elsőrendű nyersanyagokat biztosítanak számukra.

A Brumbrum Büfé, egy szerethető, kellemes, otthonos hely, ahol összejöhetnek, csak úgy, beszélgetni, iszogatni, kóstolgatni, családias hangulatban. Egyszerű, regionális ételeket kínálnak, amelyek a látványkonyhában készülnek el, széles italkínálattal az ország számos borvidékéről, különleges kávékkal és hétvégén reggelivel várják Vendégeiket.